Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012


-Καλημέρα κούκλες μου,τι μ κάνετε??

Αυτή η ανάρτηση ελπίζω να σας φανεί χρήσιμη στο μακιγιάζ σας,έψαχνα στο internet διάφορες τεχνικές για το μακιγιάζ κ βρήκα αυτό κ σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να το προσφέρω κ σε σας...Κ έτσι το ανέβασα στο blog μου...^_^ 

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο. Εμένα μου άρεσε γιατί είχε συμβουλές για όλο το πρόσωπο συνολικά...!!!Καλή σας μέρα!!!


Make-Up Τεχνικές

Μάτια

Πολλές γυναίκες συνηθίζουν να εφαρμόζουν το μέϊκ απ, αρχής γενομένης με την βάση (foundation). Άλλες συνηθίζουν να ξεκινούν από τα μάτια. Το τελευταίο είναι πιό αποτελεσματικό, διότι μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζεται τόσο πολύ βάση όσο νομίζατε. Όταν κοιτάτε σε ένα γυμνό πρόσωπο, μπορεί να έχετε την τάση να εφαρμόσετε περισσότερη βάση. Όταν όμως τα μάτια είναι τονισμένα, μπορεί να ανακαλύψετε ότι χρειάζεστε λιγότερη βάση γιά μακιγιάζ.
Όταν δεν έχετε κοιμηθεί καλά ή είστε κουρασμένη, βασικός κανόνας είναι να κάνετε το μακιγιάζ σας όσο γίνεται πιο διακριτικό. Για να αποκτήσετε πιο φρέσκια όψη επιλέξτε σκιές ματιών σε όσο το δυνατόν πιο απαλά χρώματα γιατί σε αντίθετη περίπτωση, θα γίνει "βαρύ" τονίζοντας παράλληλα την κούρασή σας.
Για να γίνει το βλέμμα σας πιο φωτεινό χρησιμοποιήστε απαλές ιριδίζουσες σκιές, σε γκρι, σομόν, θαλασσί, ροζ ή απαλό μοβ τόνο στα επάνω βλέφαρα και ένα λίγο πιο σκούρο παχύ περίγραμμα, με την ίδια σκιά για τα κάτω βλέφαρα, βρέχοντας ελαφρά με λίγες σταγόνες νερό το πινέλο σας.
Στα επάνω βλέφαρα απλώστε επίσης λίγη ζαχαρί ή λευκή σκιά κάτω από το περίγραμμα των φρυδιών για να ανεβάσετε το βλέμμα σας και ολοκληρώστε με αρκετή μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας.
  • Αν είστε καστανή ή μελαχρινή χρησιμοποιήστε μαύρη μάσκαρα.
  • Αν είστε ξανθή ή κοκκινομάλλα, σκούρη καφέ ή μολυβί ή off black.
  • Αν έχετε ανοιχτή επιδερμίδα και μαλλιά χρησιμοποιήστε μπορντό μάσκαρα, καθώς δίνει πολύ γλυκό αποτέλεσμα όταν συνδυάζεται με σκιές ματιών σε γήινα και τρυφερά ροζ ή μοβ χρώματα.
Φροντίστε ωστόσο να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου μαύρο μολύβι ή μαύρο υγρό eyeliner, γιατί και τα δύο σκληραίνουν το βλέμμα και απλά θα εντείνουν την κουρασμένη σας όψη.


Φρύδια

Τελειώνοντας βεβαιωθείτε ότι τα φρύδια σας έχουν διορθωμένο σχήμα. Αν είναι αραιά, τονίστε τα με ένα μαλακό kohl μολύβι στο ίδιο χρώμα, πιέζοντας τη μύτη του στα κενά ώστε να δημιουργηθούν κουκκίδες χρώματος ανάμεσα στις τριχούλες. Μετά, χτενίστε τα με ένα ειδικό βουρτσάκι για να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα.


Χείλη

Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε λαμπερά κραγιόν με σκούρο μακιγιάζ ματιών. Τα δύο στοιχεία αυτά είναι αντίθετα το ένα από το άλλο.
  • Αν προτίθεστε για μια εντυπωσιακή εμφάνιση των ματιών, πρέπει να υποτονίσετε τα χείλη χρησιμοποιώντας ένα φυσικό τόνο κραγιόν.
  • Αν θέλετε τα μάτια σας πιό απαλά τονισμένα, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα φωτεινότερο χρώμα για τα χείλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου